måndag 9 mars 2009

Hjälp, nu ringde också TV4!

Käck och Kaiser har haft en lång arbetsdag i dag. Först fick de vara med och träna en privathund, därefter var de med på två kurser i vardagslydnad. Efter det stannade jag kvar en stund på Hundhuset och tränade lite med Kaiser inför morgondagen.

I morgon ska Kaiser få följa med till SVT och direktinspelningen av Eftersnack. Det blir spännande att se vad han tycker om det. Förhoppningsvis sköter han sig väl och ser charmig ut! Han kanske också ska få visa något trick, så därför var det ju läge att inventera hans färdigheter.

Hopp och balansövningar är han bra på. Kaiser är också bra på att erbjuda spontana beteenden när vi tränar. Men hur det kommer att funka i en sådan ovan miljö som en tevestudio återstår att se. Kanske läge med lite mer träning i morgon?

Av någon anledning vill även TV4 Norrbotten göra en grej om hundar. Jag blev tillfrågad om att vara med även på det (i morgon), men avböjde. Jag har ju redan tackat ja till SVT och en teveinspelning är fullt tillräckligt. Att göra två samma dag hade känts helmärkligt!

Jomgardenvalparna har nu öppnat ögonen! Har precis tittat på nya bilder på de små liven som blir större för var dag. Sex veckor kvar ...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jösses vilken eftertraktad kändis du är!!! Nya bilder kommer imorgon, redan två veckor gammla... Tack för namnförslagen :)

Yvonne sa...

Nja, det var nog en märklig slump att det blev så just nu. Kul i alla fall att de uppmärksammar hundar och det ökade hundintresset. Sedan är det naturligtvis bra PR för mig att synas, även om det är lite läskigt.

Ser fram emot nya valpbilder. Hoppas att du fick lite inspiration av namnförslagen.