söndag 8 mars 2009

Det blev en bra konferens

På väg hem. Skönt!

Jag sitter på Arlanda och väntar på avgången till Luleå. Har just sammanställt utvärderingarna av vår agilitykonferens i helgen. Deltagarna var nöjda, skönt. Vi fick också många bra synpunkter och idéer till nästa års konferens.

Programmet har varit ganska späckat. Vi har haft grupparbeten om den kommande regelrevideringen och hur agilityverksamheten fungerar runt om i landet (problem och problemlösningar). Vi har också gett information om Centrala agilitygruppens verksamhet under året, de etiska reglerna, SBKs nya organisation, kommande SM och föreslagna ändringar i SM-bestämmelserna. Vi har föreslagit att kvalsystemet ändras så att man kvalar på SM-pinnar enbart och att SM-nollorna därmed försvinner. Nu ska bestämmelserna fastställas av nästa instans, men vi hoppas och tror att agilitygruppens förslag går igenom.

Jag tycker det blev en bra konferens med givande diskussioner och trevlig samvaro. Jag kan inte annat än känna mig nöjd med helgen.

Men nu ska det bli skönt att snart komma hem. Dags att avsluta bloggandet och gå ombord på planet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kanske en bra konferens. Men det nya SM-kvalsystemet stinker ju. Varför vill ni slå ut stora delar av smallhundarna från chansen att ta sig till SM? Enligt årets kvallista på SBKs hemsida hade minst en tredjedel av de smallhundar som till tagit sig till SM 2009 inte gjort det med enbart pinnsystemet. Varför minska morötterna för klass III-förarna när vi som tävlar snarare behöver fler?