torsdag 12 juni 2008

På väg till agility-SM

En hektisk vecka.
Jag hann aldrig packa upp väskan från Stockholmsresan innan det blev dags att packa den på nytt. I morgon åker jag nämligen till Öland och SM i agility och lydnad.

Är inte där som tävlande utan för att representera Centrala Agilitysektorn (C-AS) där jag sitter som ledamot. Visst innebär det en del jobb, men det är såklart också en rolig upplevelse. Det mycket spännande att se när Sveriges bästa agilityekipage gör upp om mästerskapstiteln.

I morgon är det veterinärbesiktningar, invigning med parad genom Borgholm och lottning av startnummer. På kvällen blir det kamratfest med buffé och underhållning.

Lördag startar kvaltävlingarna som gallrar ut de ekipage och lag som ska gå vidare till söndagens final. På kvällen hålls SM-festen med trerätters middag.

Förhoppningsvis blir det hård konkurrens och stor spänning när det på söndag avgörs vilka ekipage som till slut ska stå som svenska mästare i small, medium och large- samt lagklassen. Jag har absolut ingen aning i nuläget vilka som vinner. På ett SM kan allt hända...

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till vännen!!!
Kram!