tisdag 3 juni 2008

Het träning och sval latte

Vilket kanonväder det blev i dag! Firade sommarens ankomst med agilityträning i hettan. Frida, med bebisen Ailie och dvärgpinschern Julie var här och körde ett träningspass (ja, inte Ailie förstås). Julie, som inte tränat agility på ett bra tag, såg överlycklig ut på banan. Kaiser och Xhazi fick också varsitt pass. Käck, som fortfarande bär dumstrut (eller fåntratt som man också kan kalla den) är sjukskriven och fick vila i skuggan i hundgården.

Efter träningen svalkade Frida och jag oss med varsin islatte - det har verkligen blivit en sommarfavorit! Prova själv:

1 dubbel espresso (6 cl)
2 tsk strösocker
1-2 dl kall mjölk
6-8 isbitar

Rör ner sockret i varmt kaffe, låt kallna och skaka (eller mixa) sedan kaffe, mjölk och is tills isen krossats något och latten blivit fluffig. Servera i högt glas med sugrör. MUMS!

I kväll har jag haft två kurser i Luleå, Rallylydnad fortsättning och valpkurs. Deltagarna på rallyn är både entusiastiska och jätteduktiga. Valpkursarna är läraktiga och suger åt sig kunskap för att kunna ge sin valp ett så bra hundliv som möjligt. Jag har verkligen ett drömjobb! Att få arbeta med mitt största intresse och få möta glada och motiverade människor är helt enkelt fantastiskt roligt.

I morgon kväll startar två nya kurser i Piteå, Fortsättningskurs och Rally I. Då blir det kurspremiär på HUNDVIS egen träningsplan...

Inga kommentarer: