torsdag 12 februari 2009

Rund mage är glada nyheter

Hoppfulla nyheter från Jomgardens kennel: Bild på en dräktig och välmående Tindra som vräker sig i soffan. Hon är i 45:e dygnet och har en påtagligt stor mage. Kanske finns det en liten livlig, lurvig Pitevalp därinne? Håller tummarna för det.

Undrar vad Käck och Kaiser ska tycka om vi får hem en valp? Att Xhazi inte finns kvar har de såklart märkt. Käck har blivit mer kontaktsökande och vill ha mycket uppmärksamhet av oss. Käck har alltid gillat att stå i centrum. Men med en hund färre i huset har Käck upptäckt att han kan ta för sig mer och få och ännu mer uppmärksamhet.

Visst, med flera hundar blir det flera som får dela på matte och husses gunst. Men även om det blir en valp kommer det att finnas kärlek som räcker till alla. Inget är som väntans tider...

Nej, nu är det dags att lägga ytterligare en pinne i brasan. Det är underbart vackert solväder ute. Men med 20 minusgrader är det skönt också att vara inne och elda ved.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer säkert en liten Jomgardare till Piteå... vill du ha en tik eller hanhund?

japp sa...

Hejhej.. önskar er lycka till.. hoppas det är en liiiten goo Pitevalp i hennes mage, såå spännande.
Spännade me en ny logga.. så roligt å få göra om lite.
Kram på dej å goa voffsarna, från Helén, Lowiz, Bianca & Lily.

Yvonne sa...

Vi hoppas också det blir en valp åt oss!

Hane eller tik spelar faktiskt inte så stor roll. Det är ju enklare att ta en hanhund när vi redan har grabbar, men det skulle funka med en tik också - bara det är en tjej med skinn på näsan!

Lie och grabbarna grus sa...

ramlade in här och måste skratta åt mig själv när jag läste lurvig liten pitepalt *fniss*

lycka till med hunderiet och dieten

//Annelie och Nemo