onsdag 25 februari 2009

Inget är som väntans tider

I morgon kanske det händer något i valplådan hos Jomgardens kennel. Det är nära nu, men känns ändå som en lång tid att vänta.

Väntan på Käck kändes också lång. Den tik som vi trodde skulle bli mamma visade sig vid den beräknade nedkomsten ha gått tom. Några valpar var det inte. Kändes lite snopet. Vi hade väntat och längtat. Vi hade planerat väl och sökt semestrar som skulle överlappa varandra för att få lång valpledighet.

Men som tur var hade fem bergervalpar just fötts hos Kennel Belli Toys i Skåne. Jag ringde dit och fick veta att det fanns en valp kvar. En hane. Vi godkändes som valpköpare och sedan tog nästa väntan vid. Väntan på att få hämta vår lilla godisvalp (kullen fick namn efter godistema).

Nu väntar vi igen på en bergervalp. Om det blir någon valp åt oss i denna kull får vi se. Kanske får vi invänta nästa kull.
Den som väntar på något gott...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa du, väntan känns låång, men när man ser tillbaka har tiden gått så enormt fort sedan vi fick veta att det blev en valp till Malmberget... och igår var lilloppan 5 månader....

Yvonne sa...

Fick just ett mail från Mari som skriver att hon undrar om Tindra tänker vänta tills imorgon. Något är på gång, skriver hon.

Ska bli roligt att träffa din lilloppa. Mötte hennes kullsyster på agilitytävlingen i Haparanda. Hon var väldigt söt och trevlig mot folk. Dock inte särskilt intresserad av att bekanta sig med Käck, som ändå försökte fjäska in sig.

Käck är väl mors morbror till kullen, eller?

Anonym sa...

Ja det stämmer, Cita är ju mormor till kullen. Iza är också väldigt social med människor, men lite reserverad mot okända hundar. om du är i Boden den 15 mars så kan du få träffa henne. Vi ska nämnligen försöka oss på utställning... ajaj, vad har jag gett mig in på. Men får se det som bra träning för Iza (och mej)

Yvonne sa...

Jag är i Värmland den helgen för att gå A2:an. Men jag önskar er lycka till på utställningen! Du kanske till och med blir "biten"?