onsdag 4 februari 2009

Fler ålderstecken

Ålder är bara en siffra brukar jag säga. Men… let´s face the facts! Om man ser till antalet levnadsår håller jag nog på att bli gammal. Eller vad tror du, kära bloggläsare? Har du också drabbats av dessa ålderstecken:

1. Du får brev från din lokaltidning som gratulerar till den kommande, stora dagen och uppmanar dig till att skicka in text och bild att publicera under spalten "jubilarer".

2. Du får ofta direktadresserad reklam från Postkodlotteriet, men aldrig från H&M.

3. Du tittar på trendiga kläder och konstaterar med fasa att du själv sett ut så på 80-talet (HERREGUD! Hur kunde man bara tycka att det var snyggt!? )

4. Du köper hårfärg för att dölja de grå så ofta att du får det som rabatterad vara i ICAs ”Mina varor” på ditt kundkort.

5. Du har förnyat ditt körkort fler än en gång (och inte för att du tagit nya behörigheter).

6. Du tycker att det är besvärligt att snygga till sig för att gå ut på lokal, men gillar att tv-slappa en fredagskväll.

7. Du går ut i alla fall men tänker redan på kvällen att du inte har lust att festa till eftersom du inte vill förstöra en ledig helgdag med att vara bakis.

8. Du föredrar näringsriktig mat framför skrovmål.

9. Du tycker fortfarande det är konstigt att unga människor har stickad mössa på sig inomhus.

10. Du öppnar det orange kuvertet från PPM och undrar på allvar om det verkligen finns kvar något av dina pensionspengar.

11. Du går och handlar i säckiga mysbrallor utan att bry dig det minsta.

12. Du har ingen chans att du orka blåsa ut alla tårtljus, så istället trycker du ner en 40 watts glödlampa i bakverket.

Gammal eller inte? Stämmer 0-1 påstående på dig är du fortfarande ung. Stämmer fler än så… Välkommen i klubben!

Inga kommentarer: