tisdag 22 april 2008

Teknikens under...

Sitter vid datorn och försöker få tekniken att funka. Inte ovanligt att jag sitter vid datorn (eller rättare sagt ligger) sent på kvällen. Eftersom jag jobbar mest kvällar är det avkopplande att varva ner vid datorn en stund innan det är dags för bingen. Men i kväll är det allt annat än avkopplande. Försöker överföra bilder mellan min mobil och dator, men inget funkar. Därför blir det bildlöst inlägg. Grrrr!!! Teknikens under...

Får trösta mig med att det har varit en trevlig kväll på jobbet på Hundhuset i alla fall. Det var avslutning för en av nybörjargrupperna i rallylydnad och för miniagilityn. En av rallykursens deltagare hade med sig smörgåstårta som hon bjöd oss alla på. Mums! Det har varit ett härligt gäng deltagare med hundar som blivit väldigt duktiga under kursens gång. Alla har tänkt gå fortsättningskursen, Rally II. Roligt, roligt!

Kursdeltagarna på miniagilityn var också nöjda, enligt deras utvärderingar. Det har varit en stor grupp med tio småhundar. Även dessa hundar har utvecklats otroligt mycket under kursens gång. I kväll sprang de med full fart genom tunnlar, slalom och hoppade hinder som om de aldrig gjort annat. Underbart att se.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen in i bloggvärlden!!!
Blir kul att läsa vidare om både hunda och annat dvs...
Kram!

Yvonne sa...

Tackar!
Det känns faktiskt lite spännande. Hoppas kunna bjuda på lite underhållande läsning. Bra att kommentarsfunktionen funkar nu. Ser fram emot fler inlägg från dig. Kram på dig!