onsdag 30 april 2008

Mannen som dansar jorden runt

Matt Harding är, liksom Lassie en filmkändis. Eller i vart fall en riktig You Tube-kändis.

Han har blivit känd som mannen som reser jorden runt och besöker sevärdheter för att bli filmad framför dem. Han dansar illa. Men det finns de som betalar honom för att göra detta.

Matt tycker inte om att jobba. Allt den i dag 30-årige Matt från Connecticut ville göra med sitt liv var att konstruera och spela videospel. Men plötsligt kom han på att han kanske missade något i livet... I februari 2003 drog han iväg på en fem månader lång resa för ihopsparade slantar. Han började skicka hem videos till sina anhöriga för att hålla dem informerade om var han befann sig.

Sedan dess har det rullat på. Matt har blivit känd som "Mannen som dansar på internet". Sponsorer har hakat på och finansierar Matts resor. Snart ska han ut på sin tredje jorden-runt-resa. På webbsiten Where The Hell Is Matt? kan man följa hans resor, få svar på varför och hur han reser, samt titta på och ladda ner hans videos.

Udda? Obegripligt? Underhållande? Döm själv:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Lite underhållande är det allt ;-) Härligt att du börjat blogga. Nu kan jag hänga med igen.

Yvonne sa...

Hej Anna!
Roligt att höra av dig. Jag tittar in på din blogg ibland för att hänga med =)Kanske kan vi också ses irl någon gång? ;-)