fredag 30 juli 2010

Husvagnsmys med regnsmatter på taket

Hemma i Piteå har det varit tropisk värme i dag. Femtio mil längre söderut, i Östersund, är det vanlig regnkall svensk sommar. Det har inte blivit så mycket uteliv under dagen, bara en tur med bilen för att handla mat och några hundpromenader förstås.

Men det gör inte så mycket. Det är skönt att softa i husvagnen. Jag busar med Lycka som fått två nya leksaker, läser tidningar, surfar på nätet och ser tv. Fast utbudet på tv var inte mycket att hetsa upp sig över. Det är visst någon sporttävling i Spanien... men där verkar inte svenskarna ha några framgångar att skryta över. Så vi ska nog titta på en medhavd film istället.

Hoppas på lite bättre väder i morgon. Skulle vara kul att gå på en liten sväng på Yran, åtminstone under dagen. Lars Winnerbäck spelar på kvällen, men annars är de mer intressanta akterna de andra kvällarna. Vi tänkte också passa på att vara turister och pricka av några sevärdheter. Jamtli historieland har vi besökt för flera år sedan, men det kanske är värt ett återbesök? Det finns även en del att se här på Frösön där vi campar. Men ikväll blir det som sagt var husvagnsmys med regnsmatter på taket.

1 kommentar:

Laila sa...

Hoppas ni får en fortsatt bra semester, det var som sagt svinkallt när vi var i Östersund också, typ nollgradigt....brrr!!!
Vi synes på kursen!