torsdag 29 juli 2010

Avkopplande husvagnsliv och aktivt hundliv väntar

Nu är det semester! De närmsta veckorna blir det avkopplande husvagnsliv och aktivt hundliv. Planen är att först dra till Östersund, sedan förmodligen Höga Kusten innan vi tar en sväng tillbaka inåt landet för agilitytävlingar i Åsele och Strömsund. Ska bli mysigt.

Ett riktigt hundliv var det även igår (eller rättare sagt tisdag). Vi hade en bergerträff med agilityträning hemma hos oss. Vi var sex mattar och elva hundar, nio bergers plus Kaiser och russeln Theo, som träffades. Hundarna fick först springa lösa och bekanta sig med varandra innan träningen tog vid.
Det blev en riktigt härlig eftermiddag som snabbt blev kväll. Förutom agility blev det en massa hundprat, fika, mat och som avslutning hundbad. Trots att vi var flera som hade kameror med blev inte en enda bild tagen! Tyvärr, men alla var hela tiden upptagna med allt annat än att fotografera. Nåja, vi får väl göra om träffen och se till att fota desto mera då.

Efter den roliga dagen har Lycka i dag varit rejält trött. Det passade därför ganska bra att besöka veterinären för 12-veckorsvaccinationen. Det var inte alls så tokigt tyckte Lycka som villigt lät sig mutas med lite hundgodis av djursjukvårdaren och inte alls reagerade på sprutan.

Nu är det dags att sova för att vara utvilad inför morgondagens resa. Godnatt!

1 kommentar:

japp sa...

Hoppas ni får en underbar semester...å ett väder att kunna vara ute å njuta i. Kram Helen å alla dogz.