måndag 1 juni 2009

Sol, vind och vatten

En nybadad Hexxa.

Det har varit en härlig dag med sol och friska vindar. För Hexxa har dagen även haft inslag av vatten. Hon ställde sig nämligen för den grästuva som Kaiser pinkade mot... Det blev en snabb resa in i duschen. Efter badet var hon lavendelshampodoftande och pälsrufsig. Kunde inte låta bli att fotoföreviga det lilla ljuvliga blöta pyret.

Jag fotade också Kaiser och Hexxas busande. Det är riktigt underhållande att titta på dem när de leker! Käck blev också sprallig och busade med henne, men då hade jag inte kameran tillhands.

För Kaiser blev det också agilityträning i dag medan Käck har haft vilodag. Helgens tävlingar gav bakläxa då Kaiser flera gånger hoppade genom ramen till däcket. Något han inte haft problem med tidigare. Men tydligen är han inte helt säker på var han ska hoppa, i vart fall inte när farten mot däcket ökar. I dag funkade det jättebra. Jag kunde både skicka honom, springa med och kalla in genom däcket - allt med låg felmarginal. Körde även ett par korta pass med slalom och kontaktfältsträning. Slalomen funkade så där i helgen. Han fixade ingångarna bra med mig på båda sidor, men gick fel inne i slalomen. Kontaktfälten funkade däremot bra, men det skadar aldrig med mer träning.

Vacker valp med vinden i pälsen.

Kaiser i underläge som försöker undkomma de sylvassa.

Gotcha! Hexxa har kopplat greppet.

Kaiser redo för en rusch.

Full fart framåt!

Käck och Hexxa spanar tillsammans.

Vätskekontroll.

Inga kommentarer: